Fysiotherapie

Fysiotherapie Amsterdam Centrum

Fysiotherapie Radier is dé fysio voor alle leeftijden in Amsterdam Centrum. Je kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sport- dans-muziek-circus gerelateerde blessures en spitzenkeuringen.

Fysiotherapie Radier is lid van SchouderNetwerk Amsterdam. Dit is een samenwerking van fysiotherapeuten, huisartsen en medisch specialisten. Hierdoor kunnen wij een optimale behandeling van je schouder klachten geven.

Vanuit een persoonlijke aanpak onderzoeken we samen met jou de onderliggende oorzaak van de klacht en maken we een persoonlijk behandelplan. Vanuit jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de beste fysiotherapeutische zorg.

Fysiotherapie zonder verwijzing

Heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen? Heb je je enkel verstuikt, rug- of schouderpijn? Bij klachten is het meestal niet verstandig om ermee rond te blijven lopen. Je mag je klachten net zo serieus nemen als wij dat doen. Wil je snel en goed advies en ook spoedig je sport en/of werk weer kunnen hervatten? Dan adviseren wij je om contact op te nemen. Je kunt bij fysiotherapie Radier altijd terecht zonder verwijzing van je huisarts. Wij informeren je tijdens het eerste consult natuurlijk over het aantal te verwachten behandelingen in verband met de vergoeding voor fysiotherapie door je zorgverzekering.

Een afspraak maken

Fysiotherapie Radier maakt gebruik van huiswerkoefeningen.nl.

Via online video instructies kun je gemakkelijk via je computer, tablet of smartphone een door ons voor jou speciaal samengesteld oefenprogramma bekijken en uitvoeren.

In de praktijk blijkt het voor cliënten vaak lastig om alle oefeningen en de uitvoering ervan te onthouden die meegegeven worden door fysiotherapeuten. Terwijl dit juist belangrijk is voor je herstelproces.

Kijk hieronder voor een voorbeeld video:

Fysiotherapie radier

Onze diensten

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Manuele Therapie

Pijnlijke gewrichten of voel je je beperkt tijdens het bewegen? Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen spieren en gewrichten. Middels mobilisaties en manipulaties kun je sneller weer pijnvrij bewegen.

Meer over Manuele Therapie
Fysiotherapie voor dansers

Podiumkunsten

Als muzikant, danser of circusartiest kun je last hebben van de meest uiteenlopende blessures. Als ex danseres en dansdocente en dankzij mijn jarenlange ervaring als fysio-manueeltherapeut bij o.a. het Nationaal Ballet en de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam (Codarts) wil ik je graag helpen weer blessurevrij te worden en optimaal te presteren.

Meer over Podiumkunsten
Fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Recensies

Door meermaals de juiste diagnose te stellen en passende behandelingen uit te voeren heeft Anita mijn leven zeer positief beïnvloed. Kundig, kalm, betrokken en scherp zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik denk aan de fysio- en manuele therapie van Anita. Ik kom al vanaf 2011 in de praktijk (door een chronische aandoening) en ik ga nooit meer weg.

Jurrian Knijtijzer

Anita Radier helpt mij enorm door altijd praktische en doeltreffende, heldere oefeningen mee te geven. Bij het consult filmt ze me vaker, zodat ik thuis nog eens kan checken hoe het precies moest en wat haar precieze aanwijzingen waren, dat vind ik erg fijn. 

Morele steun geeft ze ook; gewoon door te zijn hoe ze is: warm en empathisch. 

Ik ben haar zeer dankbaar; na mijn 25 jaar in het Nederlands Philharmonisch Orkest, waar we vaker grote opera’s van bijvoorbeeld Wagner op het repertoire hebben, is de ondersteuning van Anita’s ‘know how’ van essentieel belang geweest voor mijn speelconditie.

Odile Torenbeek, altvioliste