Over Fysiotherapie Radier

Binnen fysiotherapie Nieuwe Keizersgracht ben ik werkzaam als zelfstandig fysio-manueel therapeut. Mijn specialisme is het behandelen van orthopedische- en sport gerelateerde klachten. Ik heb speciale interesse in schouderklachten en ben tevens lid van SchouderNetwerk Amsterdam. Dit is een samenwerking van fysiotherapeuten, huisartsen en medisch specialisten. Hierdoor kunnen wij een optimale behandeling van je schouder klachten geven.

Na mijn dansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam heb ik ruim tien jaar gedanst en lesgegeven. Daarna heb ik de opleiding fysiotherapie (Hogeschool van Utrecht) in 2001 afgerond en de master manueel therapie (Somt) in 2007.

Ik volg regelmatig scholing op gebied van (revalidatie) training en manueel therapie en probeer recente wetenschappelijke ontwikkelingen in mijn vakgebied te volgen en toe te passen in de praktijk.

Een belangrijk deel van mijn aanpak bij het behandelen van klachten is dan ook oefentherapie/training in combinatie met manueel therapie. Manueel therapie is een goede aanvulling om je gewrichten en spieren weer goed te laten bewegen, pijn te verminderen om daarna weer optimaal te kunnen functioneren of trainen. Het behandelplan wordt in overleg met de patiënt opgesteld. Dit is afhankelijk van je wensen, werkzaamheden of sport.

Ik heb tevens veel ervaring in de behandeling van podiumkunstenaars. Ik werkte als fysio-manueeltherapeut ruim 14 jaar voor het Nationale Ballet Amsterdam en was Case Manager van de Junior Company.

Naast mijn werk in de praktijk werk ik sinds 2001 enkele dagen per week op de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam (Codarts) waar ik dansers, musici en circusstudenten in opleiding behandel.

Bedrijfsgegevens

KVK: 59846755 // AGB: 04024898 // BIG: 19055730604